GYAKORI KÉRDÉSEK

A KÖNYVELŐPROGRAMRÓL

A NetAccounting programja online fut és egy tetszőleges böngészőből elérhető ( Chrome, Firefox, Safari). Nincs szükség telepítésre, bárhonnan, bármikor működik csak egy eszközre (laptop, asztali gép, tablet, mobiltelefon) szükséges és internet kapcsolat. Belépés után egyből a legfrissebb verzióban lehet dolgozni, nem kell semmit frissíteni.

 

Természetesen igen, de könyveléshez javasoljuk a nagyobb képernyőt (tablet, monitor).

A könyvelő programban számtalan könyvelést segítő kisebb mellett, két jelentősebb automatizáció kapott helyett.
Az egyik a számla feldolgozás, ahol a számlaképeket közvetlenül a programba lehet betölteni (ezt teheti az ügyfél is saját fiókjából) és a rendszer a NAV XML-el párosítva és automatikusan könyvelve a beállított szabályrendszer szerint vagy historikus adatokból tanulva adja vissza ezeket a számlákat, ahol a könyvelőnek már csak ellenőrizni kell.
A másik a banki összepontozás, ahol ingyenesen lehet feltölteni a banki export fájlokat és a rendszer összepontozza a vevő szállító tételeket, és erről egy áttekintő képernyőt ad. Emellett PSD2 szolgáltatóval (bankszamlakivonat.hu) is össze vagyunk kötve, ahol naponta 4 alkalommal automatikusan frissül a bank.
Ezen kívül a programban van lehetőség tömeges műveletekre (pl.: Főkönyvi szám csere, ÁFA kód csere)

A főoldalon a KIPRÓBÁLOM gombra kattintva a DEMO rendszerhez tudsz csatlakozni és ingyenesen ki tudod próbálni az alap funkciókat, megnézni a program logikáját, felépítését. Itt ne adj hozzá valódi vagy adatokat, hiszen ez egy nyilvános rész. Amennyiben szeretnéd pár hónapig egy-két céggel élesben tesztelni a rendszert, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk neked ebben.

 

A programot 2013 óta fejlesztjük. Először egy nagy könyvelőiroda belső rendszereként működött és évek alatt forrta ki magát egy önálló programmá. 2022-ben léptünk piacra vele és azóta egyre többen választják programunkat.

 

A NetAccounting programja össze van kötve a legnagyobb számlázó programokkal – Számlázz.hu, Billingo, InVoice, Billzone, ezen kívül olyan nyilvántartó rendszerekkel, mint a Cashbook, Quick. A jövőben is azon leszünk, hogy minél több rendszerrel teremtsük meg a gyors és kényelmes adatkapcsolatot.

MEGRENDELÉS ELŐTT

Az két csomag a felhasználók számában tér el egymástól. Az alap csomagban 5 könyvelő összesen 10 céget tud könyvelni, a pro csomag pedig korlátlan.

 

Természetesen lehet. Amennyiben szeretnél nagyobb csomagra váltani, jelezd nekünk és átállítjuk a rendszert és számlázást. Ha kisebb csomagra szeretnél váltani arra a számlázási időszak lejártakor van lehetőség (éves számlázás mellett fordulókor, havidíjas számlázás mellett forduló +30 napon).

 

Jelenleg nagyjából 600 könyvelő, közel 3500 céggel használja a programot, de ez a szám napról napra növekszik. Van zárt facebook csoport, ahol egymástól is tudtok kérdezni és igény esetén szoktuk ügyfél webináriumokat is tartani. 

A könyvelőproram alap és pro csomagjának használta nem jár semmilyen plusz vagy rejtett költséggel. Két választható funkció van (DATAXO, PSD2), amelyet külső programok végeznek így ezek használata jár csak költséggel.

A programot pár kattintással meg tudod venni a weboldalon. Az áraknál kattints a MEGRENDELEM gombra, hozz létre felhasználó nevet, jelszót vagy használd kényelmesebben a saját Google vagy Microsoft fiókodat válaszd ki a csomagot és a számlázási gyakoriságot, végül add meg az adatait a használathoz és számlázáshoz.
Pár perc és már használhatod is a rendszert.

Természetesen. A programban a jobb felső sarokban van egy SEGÍTSÉG menüpont alatt található Rendszer alapjai részben 13 témakörben vannak videók és leírások, amelyek a kezdő lépéseket mutatják be. Ezenkívül visszanézhető az eddigi összes (több, mint 50) fejlesztési videónk.

 

Igen, vállaljuk a betanítást akár személyesen, akár online. Írd meg nekünk, hogy mire lenne szükséged és küldünk hozzá árajánlatot. 

Igen, van.  Ha nem találsz a kérdésedre választ, akkor nyugodtan tudsz kérdezni tőlünk a SEGÍTSÉG menüpontban a Kérdés/Hiba menüben és igyekszünk gyorsan válaszolni. Fejlesztési kéréseket, javaslatokat szívesen fogadunk.

A programot szeretnénk minél több könyvelést támogató rendszerrel összekötni és ezen folyamatosan dolgozunk. Ezen kívül állandóan monitorozzuk a rendszer funkcióit és a visszajelzések alapján frissítjük, optimalizáljuk azokat, hogy gyorsabban és kényelmesebben lehessen dolgozni.