Hogyan válassz könyvelőprogramot?

A megfelelő könyvelőprogram kiválasztásának többféle szempontja van. Az első és legfontosabb lépés, hogy feltárjuk a könyvelőiroda, illetve az ott dolgozó könyvelők igényeit, de érdemes figyelembe venni az ügyfélkör szempontjait is. Ha már programot vált valaki, akkor elvárja, hogy az új rendszer adjon valami pluszt, segítse a munkáját és a megnövekedett terhelés mellett is hatékonyan lehessen vele dolgozni.

Vannak elengedhetetlen kérdések, mint például, hogy a program biztonságos legyen és megfeleljen a mindenkori jogszabályoknak. De nem mindegy, hogy ezekre a frissítésekre nekünk kell figyelnünk vagy a program elvégzi helyettünk. 

A funkciók tekintetében nagyon széles skálán mozog, hogy mit kell tudnia egy programnak. Van, akinek az a legfontosabb tényező, hogy egyszerűen és átláthatóan tudjon devizában is könyvelni, van, akinek a nagy tételszám miatt a tömeges műveletek elengedhetetlen a mindennapi munkavégzés során és vannak, akik az ügyfélszolgálat és az egyedi fejlesztések lehetősége miatt választanak egy programot. 

A testreszabható, egyedi funkciók is egyre nagyobb teret nyernek. Ma már egyszerűen létrehozható egy olyan felület, ahol személyre szabott kártyák adnak naprakész információt, ezzel kényelmesebbé téve munkavégzést. Más főképernyőt lát az ügyfél, mást a könyvelő és mást a könyvelési cég vezetője. 

A NetAccounting fejlesztő csapata az elmúlt 8 évben számtalan kérdéssel, ötlettel találkozott és igyekeztek ezeket mind beépíteni a rendszerbe, hogy minden mai elvárásnak megfelelő, könyvelőkre szabott programot hozzanak létre.

A rendszer DEMÓ verziója pontos képet ad a programból és vele könnyen átlátható menürendszer és a program működése is.