Hatékonyság optimalizálás lehet a kulcsa a modern könyvelésnek?

Tudtad, hogy egy modern, felhőalapú könyvelőprogramot használva havonta több órával, vagy akár nappal is rövidülhet egy könyvelő adatrögzítési-, feldolgozási munkája azáltal, hogy használja a programba integrált automatizált rendszereket?

Az automatikus számla és bankimport olyan ma már bárki számára elérhető funkció, amelynek egyik legnagyobb előnye, hogy mostantól nem kell már minden számlát és bankkivonatot egyesével kézbe venni majd bepötyögni a rajta lévő adatokat. A dokumentumok már közvetlenül az ügyféltől, egyenesen a rendszerbe érkezhetnek.  Így a könyvelési anyag átadása átláthatóvá válik és teljesen le lehet számolni a későn érkező, több helyről összegyűjtött, rosszul kinyomtatott, valamint az elveszett papírokkal is.

Egy online és automatizált könyvelőprogram mellett már nincs szükség feltétlenül személyes találkozókra sem a könyvelő és ügyfelei között, hiszen az ügyfelek a könyvelőprogramon keresztül, saját profiljukból tölthetik fel bejövő számláikat és könyvelésre szánt dokumentumaikat könyvelőjüknek. Ez a módszer nem csak megkönnyítik a kapcsolattartást, hanem rengeteg időt spórol az ügyfélnek és könyvelőnek egyaránt.

A NetAccounting pontosan ilyen rendszer, ami kifejezetten könyvelők igényeire szabva készült, hatékonyan illeszkedik a könyvelők munkamódszereihez, köszönhetően annak, hogy mind a tervezése, mind a fejlesztése során könyvelőkkel, pénzügyi szakemberekkel együttműködve készült. A rendszerben egyszerre található meg az innovatív papírmentes könyvelés és a jól megszokott hagyományos könyvelési módszer is.